Ministerul Mediului
Agenția Națională pentru Protecția Mediului
APM Calarasi
Acasa
Despre noi
Evenimente
Legislatie
Proiecte
Contact
Date
Harti
Judete
Achizitii publice si contracte
Totul
Aceasta organizatie
Domenii
Biodiversitate
Reglementari
Schimbari climatice
Substante si produse chimice periculoase
Sol, Subsol
Emisii industriale
Radioactivitate
Biosecuritate
Calitatea aerului
Zgomot ambiant
Deseuri
Dezvoltare durabila
Instrumente ale performantei de mediu
Laboratoare Nationale de Referinta
Managementul riscului - SEVESO
Comunicare
Informatii privind mediul
Raport privind starea mediului in Romania
Cadru legislativ
Directiva Emisii Industriale
Capitolul II (IPPC)
Capitolul III (LCP)
Capitolul IV (Incinerare)
Capitolul V (COV din solventi)
Regulamentul EPRTR
Forum
Pagina de Start Tabela Mesaje
Post-uri Recente
Statistici
Cauta
Răspuns
(
Nemarcata
)
Marcheaza ca Raspuns
Înapoi
Tehnici disponibile privind industria alimentară a băuturilor şi a laptelui
Vizualizare Combinată
Vizualizare Plată
Vizualizare Arborescenta
Discutii [ Precedent | Urmatorul/area ]
RSS
(Deschide o fereastra noua)
ANPM Bucuresti
Rang:
Youngling
Post-uri:
1
Data Alaturarii:
12.02.2014
Post-uri Recente
Tehnici disponibile privind industria alimentară a băuturilor şi a laptelui
Răspuns
08.06.2015 22:50
Revizuirea documentului de referinţă privind cele mai bune tehnici disponibile privind industria alimentară, a băuturilor şi a laptelui.
Va rog sa transmiteti varianta revizuita documentului atasat.
Atașamente:
Document de referinţă privind cele mai bune tehnici disponibile privind industria alimentară, a băuturilor şi a laptelui.docx(12k)
Top
© Agenția Națională pentru Protecția Mediului 2013. Toate drepturile rezervate.