Back

Anunț public privind decizia etapei de încadrare revizuite - Infiintare sistem de alimentare cu apa si infiintare sistem de canalizare al apelor uzate in localitatile Gainesti si Slatina, comuna Slatina, judetul Suceava

 

Agenţia pentru Protecţia Mediului Suceava, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare revizuite pentru proiectul Infiintare sistem de alimentare cu apa si infiintare sistem de canalizare al apelor uzate in localitatile Gainesti si Slatina, comuna Slatina, judetul Suceava“ propus a fi amplasat în localitatile Gainesti si Slatina, comuna Slatina, județul Suceava.

Decizia autorității de mediu, precum și informațiile relevante pentru luarea deciziei pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Suceava din municipiul Suceava, str. Bistritei, nr. 1A, județul Suceava și la sediul titularului Comuna Slatina din comuna Slatina, jud. Suceava, în zilele de luni - vineri, între orele 9 – 13, precum și la următoarea adresă de internet: http://apmsv.anpm.ro.

Observațiile/contestațiile publicului se primesc la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Suceava din municipiul Suceava, str. Bistritei, nr. 1A, jud. Suceava, în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a Agenției pentru Protecția Mediului Suceava.

 

Data afişării anunţului pe site:     23.11.2021