Ministerul Mediului
Agenția Națională pentru Protecția Mediului
APM Calarasi
Acasa
Despre noi
Evenimente
Legislatie
Proiecte
Contact
Date
Harti
Judete
Achizitii publice si contracte
Everything
This Organization
Domenii
Biodiversitate
Reglementari
Schimbari climatice
Substante si produse chimice periculoase
Sol, Subsol
Emisii industriale
Radioactivitate
Biosecuritate
Calitatea aerului
Zgomot ambiant
Deseuri
Dezvoltare durabila
Instrumente ale performantei de mediu
Laboratoare Nationale de Referinta
Managementul riscului - SEVESO
Comunicare
Informatii privind mediul
Raport privind starea mediului in Romania
Cadru legislativ
Directiva Emisii Industriale
Capitolul II (IPPC)
Capitolul III (LCP)
Capitolul IV (Incinerare)
Capitolul V (COV din solventi)
Regulamentul EPRTR
Forum
Message Boards Home
Recent Posts
Statistics
Search
Answer
(
Unmark
)
Mark as an Answer
Back
Tehnici disponibile privind industria alimentară a băuturilor şi a laptelui
Combination View
Flat View
Tree View
Threads [ Previous | Next ]
RSS
(Opens New Window)
ANPM Bucuresti
Rank:
Youngling
Posts:
1
Join Date:
2/12/14
Recent Posts
Tehnici disponibile privind industria alimentară a băuturilor şi a laptelui
Answer
6/8/15 10:50 PM
Revizuirea documentului de referinţă privind cele mai bune tehnici disponibile privind industria alimentară, a băuturilor şi a laptelui.
Va rog sa transmiteti varianta revizuita documentului atasat.
Attachments:
Document de referinţă privind cele mai bune tehnici disponibile privind industria alimentară, a băuturilor şi a laptelui.docx(12k)
Top
© Agenția Națională pentru Protecția Mediului 2013. Toate drepturile rezervate.